Reparaties

Herstellingen

Herstellingen aan sieraden zijn een belangrijk deel van mijn werkzaamheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zal je dan ook vertellen wat de indicatieve kosten zijn en hoeveel dagen het zal duren voordat je sieraad weer gemaakt is

Groter of kleiner maken van ringen

In principe kan ik alle ringen groter of kleiner voor je maken. Als er stenen in de ring zitten, kan dat het aanpassen wel bemoeilijken. Sommige stenen kunnen namelijk niet tegen de hitte die nodig is om het edelmetaal te smelten. De steen moet dan verwijderd en na de aanpassing teruggeplaatst worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zal je dan ook vertellen wat de indicatieve kosten zijn en hoeveel dagen het zal duren voordat je sieraad gemaakt is.

Knopen en rijgen

Je kunt bij mij ook terecht om parels, kralen en edelstenen (opnieuw) tot een snoer te laten knopen of rijgen. Indien gewenst kan het sieraard met een nieuw slot of tussenstuk verder worden opgewaardeerd. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zal je dan ook vertellen wat de indicatieve kosten zijn en hoeveel dagen het zal duren voordat je sieraad gemaakt is.